Hoe belangrijk is de eerste indruk van je CV?

Modern CV sjabloon 1

Download hier een modern CV sjabloon voor Word met bijpassende motivatiebrief (sollicitatiebrief). Dit CV sjabloon is volledig aan te passen in Word en ontvang je binnen 5 minuten in jouw mail. Solliciteren was nog nooit zo makkelijk!

Een CV is voor veel mensen een belangrijk document en je wilt jouw CV graag zo goed mogelijk voor elkaar hebben. Iedere CV is anders en de ene persoons steekt er veel liefde, moeite en tijd in en de andere persoon maakt het allemaal niet zoveel uit. De uitstraling van je CV is belangrijk, bespaar daarom tijd en kies voor een professionele uitstraling door een CV te downloaden van cv-voorbeelden.nl. Bekijk hier het overzicht van de vele voorbeelden van prachtige CV’s.

Maak direct een goede indruk!

De eerste indruk is altijd heel belangrijk. Kom je ergens binnen in een strak pak, casual zakelijk of met hardloopschoenen en onverzorgd. Je verwacht misschien dat werkgevers je aannemen op je inhoudelijke kennis, maar niets is minder waar. De werkgever heeft een specifiek plaatje waarbij je over inhoudelijke kennis moet beschikken, maar ook binnen het huidige team moet passen. 

Voor de werkgever is de eerste indruk via je CV ook belangrijk. Maak jij er werk van om jezelf te verkopen of heb je vooraf al een instelling waarbij je het allemaal wel goed vindt. Ook bij grafische functies is je CV de ideale kans om jezelf direct te laten zien.

Ga je solliciteren bij een internationaal bedrijf?

Moet je jouw CV 100% correct in een andere taal aanleveren? Laat dan je cv vertalen door een ervaren vertaalbureau. Een vertaalbureau helpt je graag verder en zo weet jij zeker dat je CV correct vertaald is. Ook je sollicitatiebrief in een andere taal wil je graag geen fouten in maken. Laat ook je sollicitatiebrief daarom goed nakijken door een native vertaler, die niet alleen de taal foutloos kan formuleren, maar ook de cultuur van de regio begrijpt. 

Het tweede voordeel van een vertaalbureau is de kwaliteitsgarantie. Doordat een vertaalbureau ISO-gecertificeerd is weet jij zeker dat je een vertaalde CV ontvangt van uitstekende kwaliteit.