Toegevoegde waarde bij de overheid

Trainee

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je echt een verschil kan maken? Solliciteer dan naar een functie bij de overheid en doorloop een traineeship om binnen 2 jaar rijke ervaringen op te doen bij de overheid en als professional klaargestoomd te worden. Maak het verschil en werk mee aan een moderne overheid.

Voor wie zijn deze traineeships geschikt?

Werken bij de overheid betekent dat je aan de slag gaat met zaken als burgerparticipatie, duurzaamheid, privacy en de overheidsorganisatie. Ben jij creatief, zit je vol met ideeën en zie je mogelijkheden om de overheid te verbeteren of moderniseren? Dan zit een traineeship bij de overheid wel goed.

Er zijn ook bij de overheid verschillende manieren waarop je toegevoegde waarde kunt leveren. Zo kan de digitale infrastructuur wel een hand gebruiken, maar je kunt ook sleutelen aan de veiligheidssector.

Hoe lang duurt zo’n Traineeship?

De duur van een traineeship bij de overheid of gemeente is circa 2 jaar. In deze tijd wordt je veel kennis opgedaan maar krijg je ook praktijkervaring. Newpublic koppelt de trainees aan verschillende opdrachtgevers om zodoende ervaring op te doen en je klaar te stomen voor je carrière.

Net als bij de keuze van je opleiding is het verstandig om even rond te kijken naar de mogelijkheden en te onderzoeken of dit echt iets voor je is. Bekijk de mogelijkheden van Newpublic. Dit bedrijf helpt pas afgestudeerden met het volgen van een indrukwekkende, maar voornamelijk kwalitatieve traineeship.