Download een voorbeeld CV sjabloon

Voorbeeld CV #82

8,50

Download hier modern CV sjabloon 82 en een bijpassend voorbeeld van een motivatiebrief (sollicitatiebrief). Na betaling kun je direct het Word-bestand downloaden. Daarnaast sturen wij je dit moderne CV voorbeeld ook altijd per e-mail toe. Je hoeft niet te wachten!

Eigenschappen van voorbeeld CV #82
1. Ontworpen in Microsoft Word en daardoor eenvoudig aan te passen
2. Documentformaat: .docx (Word 2007 en later)
3. Je kunt pagina’s toevoegen, zoveel als dat je maar nodig hebt
4. Teksten verwijderen of teksten toevoegen is geen enkel probleem
5. Pas eenvoudig zelf de kleuren aan
6. Levering: direct als download en per e-mail

Omschrijving
Modern CV sjabloon voor Word met bijpassende motivatiebrief (sollicitatiebrief).

Ben je minder handig met Microsoft Word?
Of lukt het niet om jouw CV precies te krijgen zoals je dat in gedachten had? Dan kun je professionele ondersteuning krijgen van één van onze CV ontwerpers. Kijk hiervoor onder het kopje “Aanvullende diensten”.

Beschrijving

Modern CV sjabloon #82

Op zoek naar een modern CV sjabloon? Download hier direct dit kant & klare CV voorbeeld voor Word!

Met jouw CV maak je de eerste indruk. Het is als een visitekaartje die je achterlaat. Het is dus belangrijk dat je CV er fantastisch uitziet en er écht uitspringt, zodat je wordt uitgenodigd om op gesprek te komen.

Download daarom dit moderne CV voorbeeld bij CV-voorbeelden.nl en pas deze eenvoudig aan met jouw eigen tekst en informatie. Kleur veranderen? Geen probleem! Meer pagina’s nodig? Dan kun je deze zelf toevoegen. Door de kant & klare CV-sjablonen was solliciteren nog nooit zo gemakkelijk! Met dit modern CV sjabloon is het ook voor jou mogelijk om een uniek en opvallend CV te hebben! Wij wensen je alvast veel succes bij jouw sollicitatie!

Let op! De CV sjablonen van CV-Voorbeelden.nl mogen uitsluitend door jou gebruikt worden. Het is niet toegestaan de CV-voorbeelden te kopiëren en/of te verspreiden en/of commercieel te exploiteren of om “afgeleide werken” te maken door de CV-sjablonen te modificeren. Om dit te voorkomen hebben wij alle documenten zowel zichtbaar als onzichtbaar beveiligd. Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Is dit niet wat je zocht? Bekijk dan een ander modern voorbeeld CV sjabloon

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voorbeeld CV #82” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *