CV sjabloon voor Word

Download een CV sjabloon voor Word

Een CV sjabloon voor Word

Op zoek naar een mooi CV sjabloon voor Word?

Wat is een CV sjabloon voor Word?

Een CV sjabloon voor Word is een kant & klaar word-document waarbij de lay-out al klaar is. Het grootste voordeel van zo’n CV-sjabloon is dat de opmaak is verzorgd en dat je alleen nog maar jouw gegevens hoeft te vullen en desgewenst kleine aanpassingen te maken. Je hebt hierdoor niet alleen sneller maar ook een beter resultaat!

Waarom een CV sjabloon?

Met jouw CV maak je de eerste indruk bij een recruiter of ontvangende manager. De lay-out van je cv is op daarom bijzonder belangrijk. Want hoe ga jij opvallen wanneer je nog niemand gesproken hebt? Je kunt je met een CV sjabloon voor Word al in een paar seconden onderscheiden van de rest. Jouw CV ziet er professioneel uit, oogt uniek en heeft een goede structuur. Als kandidaat maak je jezelf er bij voorbaat interessant mee.

Wat is een goede CV Template?

Kies niet zomaar een CV sjabloon op basis van jouw eigen smaak. Kies het sjabloon wat past bij de vacature en de organisatie. Om je op weg te helpen een aantal verschillende stijlen:
Modern en professioneel CV sjabloon
Professioneel CV voorbeeld
Modern voorbeeld CV sjabloon
Creatief voorbeeld CV template
Zakelijk CV voorbeeld

Meer inspiratie nodig? Kijk dan naar ons overzicht van alle CV sjablonen

Hoe werkt een sjabloon maken?

Bij CV-voorbeelden.nl bieden wij steeds wisselende voorbeeld CV sjablonen voor Word. Alle CV sjablonen zijn gemaakt met oog voor detail.

  1. Kies een CV sjabloon uit ons aanbod
  2. Je kunt het Word-bestand direct downloaden
  3. Open het Word-bestand
  4. Vul het CV sjabloon aan met jouw gegevens
  5. PDF nodig? Sla jouw CV eenvoudig op als PDF
  6. Klaar! Solliciteren was nog nooit zo gemakkelijk!

Ben je minder handig met Microsoft Word? Of lukt het niet om jouw CV precies te krijgen zoals je dat in gedachten had? Dan kun je professionele ondersteuning krijgen van één van onze CV ontwerpers. Kijk hiervoor onder het kopje “Aanvullende diensten”.