CV Sjablonen

CV Voorbeeld #Helsinki

7.95

Download hier jouw nieuwe CV en een bijpassend voorbeeld voor je motivatiebrief (sollicitatiebrief). Na betaling kun je direct het Word-bestand downloaden. Daarnaast sturen wij je het CV voorbeeld ook altijd per e-mail toe. Je hoeft niet te wachten!

Eigenschappen van voorbeeld CV #Helsinki 
1. Ontworpen in Microsoft Word en daardoor eenvoudig aan te passen
2. Documentformaat: .docx (Word 2007 en later)
3. Je kunt pagina’s toevoegen, zoveel als dat je maar nodig hebt
4. Teksten verwijderen of teksten toevoegen is geen enkel probleem
5. Levering: direct als download en per e-mail

Omschrijving: Overzichtelijk design en zakelijk CV voorbeeld met bijpassende motivatiebrief (sollicitatiebrief).

Ben je minder handig met Microsoft Word?
Of lukt het niet om jouw CV precies te krijgen zoals je dat in gedachten had? Dan kun je professionele ondersteuning krijgen van één van onze CV ontwerpers. Kijk hiervoor onder het kopje “Aanvullende diensten”.

?Krijg 30 min professionele hulp voor jouw cv om de puntjes op de i te zetten
?Laat een CV sjabloon naar wens volledig invullen door een professional
?Schakel een deskundige in om jouw foto goed in het cv te verwerken
0.00
 • Aanvullende dienst: 0.00
 • Prijs CV voorbeeld: 7.95
 • Totaal: 0.00
Beschrijving

Overzichtelijk design en zakelijk CV gezocht? Download dan nu dit template!

Met jouw CV maak je de eerste indruk. Het is als een visitekaartje die je achterlaat. Het is dus belangrijk dat je CV er fantastisch uitziet en er écht uitspringt, zodat je wordt uitgenodigd om op gesprek te komen.

Download daarom een CV Word sjabloon bij CV-voorbeelden.nl en pas deze eenvoudig aan met jouw eigen tekst en informatie. Kleur veranderen? Geen probleem! Meer pagina’s nodig? Dan kun je deze zelf toevoegen. Door de kant & klare CV-sjablonen was solliciteren nog nooit zo gemakkelijk! Met een CV sjabloon van CV-voorbeelden.nl is het ook voor jou mogelijk om een uniek en opvallend CV te hebben!

Wij wensen jou veel succes bij jouw sollicitatie!

Let op! De CV sjablonen van CV-Voorbeelden.nl mogen uitsluitend door jou worden gebruikt. Het is niet toegestaan de CV-voorbeelden te kopiëren en/of te verspreiden en/of commercieel te exploiteren of om “afgeleide werken” te maken door de CV-sjablonen te modificeren. Om dit te voorkomen hebben wij alle documenten zowel zichtbaar als onzichtbaar beveiligd. Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Beoordelingen (3)

Beoordelingen

 1. Shalina

  Ik ben al een tijdje aan het solliciteren, maar eigenlijk altijd met mijn ‘oude’ CV. Ik heb mijn CV nu omgetoverd tot deze CV en hij ziet er te gek uit! Het kan niet anders dan dat ik nu ga opvallen tussen mijn concurrenten!

 2. Do

  CV-Voorbeelden.nl is een erg handige website om snel een professioneel CV in elkaar te zetten. Het zijn oprecht mooie CV templates welke eenvoudig aan te passen. Absoluut een aanrader, vooral deze.

 3. Yve

  Uitstekend!

Een beoordeling toevoegen