Download een voorbeeld CV sjabloon

Voorbeeld CV #98

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

6,95

Download hier voorbeeld CV 98 en een bijpassende motivatiebrief (sollicitatiebrief). Na betaling kun je direct het Word-bestand downloaden. Daarnaast sturen wij je het CV voorbeeld ook altijd per e-mail toe. Je hoeft niet te wachten!

Eigenschappen van voorbeeld CV #98
1. Ontworpen in Microsoft Word en daardoor eenvoudig aan te passen
2. Documentformaat: .docx (Word 2007 en later)
3. Je kunt pagina’s toevoegen, zoveel als dat je maar nodig hebt
4. Teksten verwijderen of teksten toevoegen is geen enkel probleem
5. Pas eenvoudig zelf de kleuren aan
6. Levering: direct als download en per e-mail

Omschrijving
Zakelijk CV template met bijpassende motivatiebrief (sollicitatiebrief).

Ben je minder handig met Microsoft Word?
Of lukt het niet om jouw CV precies te krijgen zoals je dat in gedachten had? Dan kun je professionele ondersteuning krijgen van één van onze CV ontwerpers. Kijk hiervoor onder het kopje “Aanvullende diensten”.

Beschrijving

Ga je binnenkort solliciteren? Of is jouw CV toe aan een make-over?

Met jouw CV maak je de eerste indruk. Het is als een visitekaartje die je achterlaat. Het is dus belangrijk dat je CV er fantastisch uitziet en er écht uitspringt, zodat je wordt uitgenodigd om op gesprek te komen.

Download daarom een CV Word sjabloon bij CV-voorbeelden.nl en pas deze eenvoudig aan met jouw eigen tekst en informatie. Kleur veranderen? Geen probleem! Meer pagina’s nodig? Dan kun je deze zelf toevoegen. Door de kant & klare CV-sjablonen was solliciteren nog nooit zo gemakkelijk! Met een CV sjabloon van CV-voorbeelden.nl is het ook voor jou mogelijk om een uniek en opvallend CV te hebben! Wij wensen jou veel succes bij jouw sollicitatie!

Let op! De CV sjablonen van CV-Voorbeelden.nl mogen uitsluitend door jou worden gebruikt. Het is niet toegestaan de CV-voorbeelden te kopiëren en/of te verspreiden en/of commercieel te exploiteren of om “afgeleide werken” te maken door de CV-sjablonen te modificeren. Om dit te voorkomen hebben wij alle documenten zowel zichtbaar als onzichtbaar beveiligd. Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Beoordelingen (1)

1 beoordeling voor Voorbeeld CV #98

  1. Waardering 5 uit 5

    Birgit

    CV via de site gedownload. Ben van een generatie die hier niet mee is opgegroeid, maar wilde mijn cv een wat moderne uitstraling geven. Zelf ver gekomen, maar botste tegen een aantal Problemen aan. Mail verzonden. Kreeg heel snel reactie terug van Marloes. Zij heeft mijn cv nagekeken en aanpassingen aangebracht. Zo attent, lief en erg klantgericht. Zeker een aanrader, ook voor de al wat “ouderen” onder ons. Zeker een aanrader !!!
    Birgit

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *