CV Sjablonen

Voorbeeld CV #Birmingham

7.95

Download hier voorbeeld CV Birmingham en een bijpassende motivatiebrief (sollicitatiebrief). Na betaling kun je direct het Word-bestand downloaden. Daarnaast sturen wij je het CV voorbeeld ook altijd per e-mail toe. Je hoeft niet te wachten!

Eigenschappen van voorbeeld CV #Birmingham
1. Ontworpen in Microsoft Word en daardoor eenvoudig aan te passen
2. Documentformaat: .docx (Word 2007 en later)
3. Je kunt pagina’s toevoegen, zoveel als dat je maar nodig hebt
4. Teksten verwijderen of teksten toevoegen is geen enkel probleem
5. Pas eenvoudig zelf de kleuren aan
6. Levering: direct als download en per e-mail

Omschrijving
Zakelijk CV template met bijpassende motivatiebrief (sollicitatiebrief).

Ben je minder handig met Microsoft Word?
Of lukt het niet om jouw CV precies te krijgen zoals je dat in gedachten had? Dan kun je professionele ondersteuning krijgen van één van onze CV ontwerpers. Kijk hiervoor onder het kopje “Aanvullende diensten”.

?Krijg 30 min professionele hulp voor jouw cv om de puntjes op de i te zetten
?Laat een CV sjabloon naar wens volledig invullen door een professional
?Schakel een deskundige in om jouw foto goed in het cv te verwerken
0.00
  • Aanvullende dienst: 0.00
  • Prijs CV voorbeeld: 7.95
  • Totaal: 0.00
Beschrijving

Binnenkort een belangrijke sollicitatie? Val op met dit zakelijke CV template!

Een eerste indruk is belangrijk, zeker met je CV. Een visitekaartje die je achterlaat bij het bedrijf. Daarom des te meer van belang dat je CV er fantastisch uitziet. Een grotere kans dat je wordt uitgenodigd om op gesprek te komen.

Een CV Word sjabloon bij CV-voorbeelden.nl is zó gedownload! Nadat het template is gedownload kan je deze eenvoudig aanpassen met jouw eigen tekst en informatie. Naast dat je de kleur kunt veranderen, kun je ook meer pagina’s toevoegen om je CV te optimaliseren. Met een CV sjabloon van CV-voorbeelden.nl is het ook voor jou mogelijk om een uniek en opvallend CV design te hebben!

Let op! De CV sjablonen van CV-Voorbeelden.nl mogen uitsluitend door jou worden gebruikt. Het is niet toegestaan de CV-voorbeelden te kopiëren en/of te verspreiden en/of commercieel te exploiteren of om “afgeleide werken” te maken door de CV-sjablonen te modificeren. Om dit te voorkomen hebben wij alle documenten zowel zichtbaar als onzichtbaar beveiligd. Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Wij wensen jou veel succes bij jouw sollicitatie!

Beoordelingen (1)

Beoordelingen

  1. Birgit

    CV via de site gedownload. Ben van een generatie die hier niet mee is opgegroeid, maar wilde mijn cv een wat moderne uitstraling geven. Zelf ver gekomen, maar botste tegen een aantal Problemen aan. Mail verzonden. Kreeg heel snel reactie terug van Marloes. Zij heeft mijn cv nagekeken en aanpassingen aangebracht. Zo attent, lief en erg klantgericht. Zeker een aanrader, ook voor de al wat “ouderen” onder ons. Zeker een aanrader !!!
    Birgit

Een beoordeling toevoegen