CV Sjablonen

Modern CV #Kreta

7.95

Met dit moderne CV val je pas echt op bij jouw sollicitatie! Downloaden, invullen en klaar! Solliciteren was nog nooit zo makkelijk! Na betaling kun je direct het Word-bestand downloaden. Daarnaast sturen wij je het CV sjabloon ook altijd per e-mail toe. Je hoeft niet te wachten!

Eigenschappen van Modern voorbeeld CV #Kreta
1. Ontworpen in Microsoft Word en daardoor eenvoudig aan te passen
2. Documentformaat: .docx (Word 2007 en later)
3. Je kunt pagina’s toevoegen, zoveel als dat je maar nodig hebt
4. Teksten verwijderen of teksten toevoegen is geen enkel probleem
5. Pas eenvoudig zelf de kleuren aan
6. Levering: direct als download en per e-mail

Omschrijving
Perfect vormgegeven en modern CV voor Word met bijpassende motivatiebrief.

Ben je minder handig met Microsoft Word?
Of lukt het niet om jouw CV precies te krijgen zoals je dat in gedachten had? Dan kun je professionele ondersteuning krijgen van één van onze CV ontwerpers. Kijk hiervoor onder het kopje Aanvullende diensten.

?Krijg 30 min professionele hulp voor jouw cv om de puntjes op de i te zetten
?Laat een CV sjabloon naar wens volledig invullen door een professional
?Schakel een deskundige in om jouw foto goed in het cv te verwerken
0.00
  • Aanvullende dienst: 0.00
  • Prijs CV voorbeeld: 7.95
  • Totaal: 0.00
Categorie: Tag: GTIN: 7436912038047
Beschrijving

Een mooi design CV Word template downloaden? Dat kan!

Via CV-voorbeelden.nl download je eenvoudig je favoriete template. Met jouw CV maak je de eerste indruk. Het is als een visitekaartje die je achterlaat. Het is dus belangrijk dat je CV er fantastisch uitziet en er écht uitspringt, zodat je wordt uitgenodigd om op gesprek te komen. Met dit modern CV kun je eenvoudig een fantastisch CV maken!

Jouw CV template kan je eenvoudig aanpassen met jouw eigen tekst en informatie. Ook de kleur kan je veranderen. Meer pagina’s nodig? Dan kan je deze zelf toevoegen. Door de kant & klare CV voorbeelden was solliciteren nog nooit zo gemakkelijk! Met dit template is het ook voor jou mogelijk om een uniek en opvallend CV te hebben! Wij wensen je alvast veel succes bij jouw sollicitatie!

Is dit niet wat je zocht? Bekijk dan een van onze andere moderne CV sjablonen.

LET OP! De CV sjablonen van CV-Voorbeelden.nl mogen uitsluitend door jou gebruikt worden. Het is niet toegestaan de CV-voorbeelden te kopiëren en/of te verspreiden en/of commercieel te exploiteren of om “afgeleide werken” te maken door de CV-sjablonen te modificeren. Om dit te voorkomen hebben wij alle documenten zowel zichtbaar als onzichtbaar beveiligd. Lees voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Modern CV in Word formaat
Waarom een modern CV in Word-formaat in plaats van een CV generator? Bij een CV generator krijg je vaak een PDF bestand. Wil je deze aanpassen, dan moet je weer betalen. Bij dit modern CV template is dat natuurlijk niet het geval! Dit CV template heeft geen enkele beperking en kun je downloaden voor een éénmalig bedrag. Wel zo eerlijk en makkelijk!

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Modern CV #Kreta” te beoordelen